Yhden tai useamman Google-tilin lisääminen

Kirjautumalla Google-tiliisi pääset tarkastelemaan Gmail-sovellusta, yhteystietoja ja kalenteria ja käyttämään Google-sovelluksia HTC One V:llä.
  1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten > Tilit ja synkronointi.
  2. Napauta .
  3. Napauta Google.
  4. Kirjaudu tilille tai luo uusi tili noudattamalla ruudulle tulevia ohjeita.
Huomautus: Jos lisäät useamman kuin yhden Google-tilin, tietyt sovellukset, kuten Gmail, saattava sallia siirtymisen eri tiliesi välillä.

Unohditko Google-tilisi salasanan?

Jos olet unohtanut Google-tilisi salasanan, voit yrittää palauttaa sen siirtymällä Google-websivustoon.
  1. Avaa web-selain HTC One V -puhelimessa tai tietokoneessa.
  2. Siirry osoitteeseen www.google.com/accounts/recovery.
  3. Valitse Unohdin salasanani ja näppäile sitten sähköpostiosoite tai käyttäjänimi, jota käytät Google-tilille kirjautumiseen.
  4. Napsauta Jatka-painiketta.
  5. Palauta salasanasi noudattamalla näyttöruudussa olevia ohjeita.