Kappaleen asettaminen soittoääneksi

Valitse kappale Musiikki-kirjastosta ja aseta se soittoääneksi tai suosikkiyhteystiedon soittoääneksi.

1. Napauta alkunäytössä > Musiikki > Oma puhelin.
  2. Valitse kappale, jonka haluat asettaa soittoääneksi.
  3. Napauta > Aseta soittoääneksi.
  4. Napauta Puhelimen soittoääni tai Yhteystiedon soittoääni. Jos valitset Yhteystiedon soittoääni, valitse yhteystiedot, joihin haluat liittää soittoäänen.

MP3-soittoäänen trimmaaminen

Käytä Musiikki-sovelluksen soittoäänityökalua, jos haluat asettaa soittoääneksi vain osan kappaleesta.
  1. Kun löydät haluamasi kappaleen, napauta > Aseta soittoääneksi > Muokkaa soittoääntä.
  2. Vedä kahta muokkauksen liukusäädintä kohtiin, joista haluat soittoäänen alkavan ja päättyvän.

Voit tarkentaa muokkausta napauttamalla vasenta ja oikeaa nuolipainiketta. Aikamerkit osoittavat missä kohtaa kappaletta olet.

3. Kun olet lopettanut muokkaamisen, napauta Tallenna nimellä.
  4. Valitse tuleeko muokatusta kappaleesta Puhelimen soittoääni vai Yhteystiedon soittoääni.
Vihje: Näet uudet soittoäänesi puhelimen asetuksissa. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten Asetukset > Ääni > Puhelimen soittoääni.