Musiikin kuunteleminen
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Musiikin kuunteleminen

Kuuntele suosikkikappaleitasi HTC One V -puhelimen Musiikki-sovelluksella.

1. Selaillessasi musiikkikokoelmaasi napauta kappaletta toistaaksesi sen.
  2. Napauta näyttöruudun kuvakkeita ohjataksesi toistoa, valitaksesi soitettavan kappaleen, toistaaksesi kappaleet yms.
Paina ja vedä sormeasi etenemispalkin poikki hypätäksesi kappaleen johonkin toiseen osaan.
Näyttää vaihtoehdot kappaleen lisäämiseksi soittolistaan, kappaleen jakamiseksi jne.
Käännä sekoitus päälle tai pois päältä. (Sekoitus on pois päältä, kun painike on harmaa.)
Selaa toistotiloja: toista kaikki kappaleet, toista nykyinen kappale ja älä toista.

Musiikkivideoiden etsiminen YouTubesta

On helppoa etsiä kuuntelemasi kappaleen musiikkivideoita YouTubesta. Napauta Nyt soi -näytössä > Hae > YouTube.

Albumin kannen päivittäminen

1. Napauta Nyt soi -näytössä > Päivitä albumin kuvat.
  2. Valitse, haluatko päivittää kaikki albumin kannet vai pelkästään sen kappaleen, joka soi Nyt soi -ruudulla.

Musiikin toistaminen lukitusta näyttöruudusta

Kuunnellessasi musiikkia ja näyttöruudun mennessä pois päältä paina VIRTA-painiketta kytkeäksesi näyttöruudun jälleen päälle ja ohjataksesi musiikin toistoa suoraan lukitusta ruudusta.
Vihje: Voit myös keskeyttää musiikin toiston suoraan ilmoitukset-paneelista.

Musiikin äänenlaadun parantaminen

Kun liität kuulokkeet, HTC One V -puhelin käynnistää automaattisesti Beats Audio-profiilin tarjotakseen parannetun äänikokemuksen.
Voit kytkeä Beats Audio-profiilin päälle tai pois liu'uttamalla Ilmoituspaneelin auki ja napauta sitten > Ääni > Äänenkorostin.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-v