Valokuvien tai videoiden lähettäminen

Lähetä valokuvia tai videoita sähköpostin tai MMS:n kautta tai toiseen laitteeseen käyttäen Bluetoothia.

Valokuvien tai videoiden lähettäminen sähköpostilla

Voit lähettää useita kuvia, videoita tai molempia sähköpostiviestissä. Ne lisätään tiedostoliitteinä sähköpostiisi.
  1. Napauta alkunäytössä > Galleria.
  2. Napauta albumia, jossa jaettavat valokuvat tai videot ovat.
  3. Napauta Jaa, ja napauta sitten Gmail tai Sähköposti.
  4. Valitse valokuvat tai videot, jotka haluat jakaa ja napauta sen jälkeen Seuraava.
  5. Kirjoita viestisi ja napauta sitten (Gmail) tai Lähetä (Sähköposti).
Huomautus: Jos valitsit Sähköposti ja sinulla on useita sähköpostitilejä, oletussähköpostitiliä käytetään.

Kuvan tai videon lähetys multimediaviestinä

1. Napauta alkunäytössä > Galleria.
  2. Napauta albumia, jossa jaettavat valokuvat tai videot ovat.
  3. Napauta Jaa > Viestit.
  4. Napauta sitä kuvaa tai videota jonka haluat lähettää. Kuva tai video liitetään automaattisesti multimediaviestiin.
  5. Jos haluat lisätä toisen kuvan tai videon diaesitykseesi, napauta ja napauta sitten Kuva tai Video.
  6. Laadi viestisi ja napauta sitten Lähetä.

Valokuvien tai videoiden lähettäminen käyttäen Bluetoothia

Lähetä valokuvia ja videoita toiseen laitteeseen tai tietokoneeseen Bluetoothin avulla.

1. Napauta alkunäytössä > Galleria.
  2. Napauta albumia, jossa jaettavat valokuvat tai videot ovat.
  3. Napauta Jaa > Bluetooth.
  4. Valitse valokuvat tai videot, jotka haluat jakaa ja napauta sen jälkeen Seuraava.
Sinua pyydetään avaamaan Bluetooth ja muodostamaan yhteys vastaanottavaan Bluetooth-laitteeseen, jotta tiedostot voidaan lähettää.