Selaimen asetusten tekeminen

Mukauta web-selain sopimaan selaamistyyliisi. Aseta näytön, yksityisyyden ja turvallisuuden asetukset käyttäessäsi selainta.
Napauta selaimen näytöltä > Asetukset.

Sivun asettaminen kotisivuksi

1. Napauta selaimen näytöltä > Asetukset.
  2. Napauta Yleinen > Aseta etusivu.
  3. Valitse käytettävä kotisivu.

Adobe Flash -yhteensopivan sisällön näyttämisen valinta

Valitse, mitä Adobe Flash -sisältöä haluat nähdä web-sivulla ja milloin haluat näyttää sen.
  1. Napauta selaimen näytöltä > Asetukset.
  2. Napauta Lisäasetukset > Ota Flash ja ohjelmalisäkkeet käyttöön > Tarvittaessa.

Kun olet valinnut kohdan Tarvittaessa, voit katsella Adobe Flash -sisältöä napauttamalla web-sivulta .