Tiedostojen ja sovellusten lataaminen

Voit ladata tiedostoja ja sovelluksia suoraan suosikkisivustoiltasi.
Tärkeää: Webistä ladatut tiedostot ja sovellukset voivat olla tuntemattomista lähteistä. HTC One V -puhelimen ja henkilökohtaisten tietojesi suojelemiseksi suosittelemme, että lataat ja asennat vain sovelluksia, joihin luotat.
  1. Avaa web-selaimesi ja mene sen jälkeen web-sivustolle, jolta voit ladata haluamasi tiedoston.
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Noudata web-sivuston sovellusten latausohjeita.
    • Pidä kuvaa tai web-linkkiä painettuna ja napauta Tallenna linkki.
Ennen kuin voit asentaa ladatun sovelluksen, sinun täytyy asettaa HTC One V -puhelin sallimaan kolmannen osapuolen sovellusten asennus. Voit tehdä tämän kohdassa Asetukset > Suojaus > Tuntemattomat lähteet.

Ladattujen tiedostojen katselu

1. Napauta alkunäytössä > Lataukset.
  2. Avaa tiedosto napauttamalla.