Kirjanmerkkien lisääminen ja hallinta
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Kirjanmerkkien lisääminen ja hallinta

Web-sivun lisääminen kirjanmerkkeihin

Tärkeää: Merkitse web-sivu kirjanmerkillä normaalissa selainnäytössä (ei silloin, kun käytät incognito-välilehteä).
  1. Katsellessasi web-sivua napauta > Lisää kohteeseen.
  2. Napauta Kirjanmerkit.
  3. Muokkaa kirjanmerkin nimeä tarvittaessa.
  4. Jos haluat tallentaa kirjanmerkin uuteen kansioon, napauta Kirjanmerkit.
  5. Napauta Lisää kohteeseen -näytössä > Uusi kansio.
  6. Napauta Valmis.

Kirjanmerkin avaaminen

1. Katsellessasi web-sivua napauta > Kirjanmerkit.
  2. Navigoi Kirjanmerkit-välilehdeltä siihen kirjanmerkkiin, jonka haluat avata, ja napauta sitä.
Vihje: Jos olet asettanut Google Chrome -synkronoinnin Google-tilillesi, napauta -painiketta Kirjanmerkit-näytössä ja valitse Google-tili tarkastellaksesi synkronoituja kirjanmerkkejäsi.

Kirjanmerkin muokkaaminen

1. Katsellessasi web-sivua napauta > Kirjanmerkit.
  2. Kun olet Kirjanmerkit-välilehdellä, napauta > Muokkaa.
  3. Napauta sen kirjanmerkin oikealla puolella, jota haluat muokata.
  4. Tee muutokset ja napauta sitten Valmis.

Kirjanmerkkien synkronointi Google Chrome:n kanssa

Luo kirjanmerkkejä tietokoneen Google Chrome -selaimesta ja synkronoi ne HTC One V -puhelimen kanssa. Katso lisätietoja Google Chrome -selaimesta osoitteesta http://support.google.com/chrome.
Tärkeää:
  • Sinun on kirjauduttava työpöydän Google Chrome -selaimella Google-tilillesi ja asetettava Google Chrome -synkronointi.
  • Kirjaudu aina Google-tilillesi ennen kuin tallennat Google Chrome-kirjanmerkkejä tietokoneellesi.
  1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten > Tilit ja synkronointi.
  2. Napauta Google-tiliäsi.
  3. Valitse Synkronoi internet -valinta.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-v