Verkon selaaminen
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Verkon selaaminen

1. Napauta alkunäytössä > Internet.
  2. Napauta URL-kenttää näyttöruudun yläosassa.
  3. Anna hakusanasi tai web-sivuston osoite.
  4. Web-sivustolla voit:
    • Napauttaa linkkiä avataksesi sen tai pitää linkkiä painettuna lisävaihtoehtoja varten.
    • Napauttaa sähköpostiosoitetta lähettääksesi viestin sähköpostiosoitteeseen.
  5. Näpäytä näyttöä alas näyttääksesi nopeasti URL-ruudun ja muita valintoja.

Vaihtaminen Lukutilaan

Haluatko lukea artikkelin tai blogin ilman häiriötekijöitä? Lukutila poistaa web-sivulta valikoita, bannereita ja taustakuvia.
Kun katsot web-sivua, napauta (kun käytettävissä) vaihtaaksesi Lukutilaan.
Huomautus: Kytke Lukutila pois päältä napauttamalla

Verkkosivuston täyden version katsominen

Katsellessasi web-sivua napauta > Näytä työpöytäsivusto.

Selainvälilehtien avaaminen ja niiden välillä siirtyminen

Avaa useita selainvälilehtiä helpottaaksesi web-sivustosta toiseen siirtymistä.

1. Katsellessasi web-sivua napauta > Välilehdet.
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Avaa uusi välilehti napauttamalla Uusi välilehti.
    • Siirry toiseen selainvälilehteen liu'uttamalla sormeasi, kunnes haluamasi web-sivu tulee näkyviin. Avaa verkkosivu täyteen ruutuun napauttamalla sitä.
      Vihje: Napauta sulkeaksesi verkkosivun.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-v