Hakujen tekeminen HTC One V -puhelimessa ja verkossa

Voit etsiä tietoa HTC One V -puhelimesta ja verkosta Haku-sovelluksella. Joissakin sovelluksissa, kuten Henkilöt tai Sähköposti, on omat hakutoiminnot, joilla voit hakea tietoja juuri niistä sovelluksista.

Hakuasetusten määrittäminen

1. Napauta alkunäytössä .
  2. Napauta > Asetukset.
  3. Napauta Google-haku ja mukauta sitten hakuasetuksiasi.
  4. Kun olet valmis, paina -painiketta.
  5. Napauta Haettavat kohteet ja valitse sitten ne kohdat, joiden haluat olevan mukana haussa.

Hakujen tekeminen webistä ja HTC One V:stä

1. Napauta alkunäytössä .
  2. Kirjoita hakuruutuun etsimäsi sanat. Kun kirjoitat, hakuasi vastaavat kohteet HTC One V -puhelimessa ja Google-verkkohaun ehdotukset tulevat näkyviin luettelona.
  3. Jos hakemasi kohde on ehdotusluettelossa, avaa se oikeassa sovelluksessa napauttamalla sitä.
    Vihje: Siirrä kohde hakuruutuun napauttamalla . Uusia ehdotuksia tulee näkyviin. Voit tarkentaa nopeasti hakuasi lisäämällä tekstiä tai napauttamalla seuraavan ehdotuksen vieressä olevaa -kuvaketta.