Viestikeskustelujen hallinta

Viestin lukitseminen

Voit lukita viestin niin, että sitä ei poisteta silloinkaan kun poistat muita keskustelussa olevia viestejä.

1. Napauta Kaikki viestit -näyttöruudulla yhteystietoa (tai puhelinnumeroa) saadaksesi näkyviin kaikki viestit tuon yhteystiedon kanssa.
  2. Napauta lukittavaa viestiä.
  3. Napauta valikosta Lukitse viesti. Lukkokuvake tulee näkyviin.

Tekstiviestien kopioiminen SIM-kortille

1. Napauta Kaikki viestit -näyttöruudulla yhteystietoa (tai puhelinnumeroa) saadaksesi näkyviin kaikki viestit tuon yhteystiedon kanssa.
  2. Napauta viestiä ja napauta Kopioi SIM-korttiin. SIM-korttikuvake tulee näkyviin.

Yksittäisen viestin poistaminen

1. Napauta Kaikki viestit -näyttöruudulla yhteystietoa (tai puhelinnumeroa) saadaksesi näkyviin kaikki viestit tuon yhteystiedon kanssa.
  2. Napauta poistettavaa viestiä.
  3. Jos viesti on lukittu, napauta valikosta Poista viestin lukitus ja pidä sitten viestiä painettuna näyttääksesi Valinnat-valikon uudestaan.
  4. Napauta Poista viesti ja napauta sitten OK.

Usean keskustelun sisäisen viestin poistaminen

1. Napauta Kaikki viestit-näyttöruudulla yhteystietoa (tai puhelinnumeroa) saadaksesi näkyviin kaikki viestit tuon yhteystiedon kanssa.
  2. Napauta > Poista.
  3. Napauta Poista valinnan perusteella tai Poista puhelinnumeron perusteella (jos yhteystieto on käyttänyt useita puhelinnumeroja keskustelun kuluessa).
Vihje: Napauta Viestit-asetuksissa Yleiset > Poista vanhoja viestejä poistaaksesi keskustelusta automaattisesti vanhat viestit.

Keskustelun poistaminen

1. Pidä Kaikki viestit -näyttöruudulla painettuna yhteystietoa (tai puhelinnumeroa), jonka viestit haluat poistaa, ja napauta sitten Poista.
  2. Voit poistaa koko viestiketjun napauttamalla OK.
    Huomautus: Ketjussa olevia lukittuja viestejä ei poisteta, ellet valitse Poista lukitut viestit -valintaruutua.

Useiden keskustelujen poistaminen

1. Napauta Kaikki Viestit -näytössä > Poista.
  2. Valitse keskusteluketjut, jotka haluat poistaa.
  3. Napauta Poista. Mitään lukittuja viestejä ei poisteta.