Viestiin vastaaminen

1. Napauta Kaikki viestit -näyttöruudulla yhteystietoa (tai puhelinnumeroa) saadaksesi näkyviin kaikki viestit tuon yhteystiedon kanssa.
  2. Napauta ruutua, jossa lukee Lisää teksti ja kirjoita sen jälkeen viestisi.
  3. Napauta Lähetä.

Yhteystiedon toiseen puhelinnumeroon vastaaminen

Jos yhteystiedolla on useita puhelinnumeroita tallennettuna HTC One V -laitteella, näet viestissä käytetyn puhelinnumeron yhteystiedon nimen alla.

Muista, että vastauksesi lähetetään viimeksi tältä yhteystiedolta vastaanottamasi viestin puhelinnumeroon.

1. Napauta Kaikki viestit -näyttöruudulla yhteystietoa (tai puhelinnumeroa) saadaksesi näkyviin viestien vaihtamisen tuon yhteystiedon kanssa.
  2. Napauta , ja valitse sitten tämän yhteystiedon toinen puhelinnumero.
  3. Napauta ruutua, jossa lukee Lisää teksti ja kirjoita sen jälkeen vastausviestisi.
  4. Napauta Lähetä.