Viestien tarkistaminen

Ilmoitusasetuksistasi riippuen HTC One V soittaa soittoäänen, värisee tai näyttää viestin lyhyesti tilapalkilla, kun vastaanotat uuden viestin. Uusi viesti -kuvake näytetään myös tilapalkissa.
Avaa ja lue viesti toimimalla seuraavasti:
  • Avaa Ilmoitukset-paneeli ja napauta sen jälkeen uuden viestin ilmoitusta.
  • Mene Viestit-sovellukseen ja avaa viesti.

Multimediaviestin liitetiedoston avaaminen ja tallentaminen

• Jos vastaanotetussa viestissä on mukana medialiite, kuten valokuva tai video, napauta sitä sen sisällön näyttämiseksi.
  • Tallenna liite napauttamalla multimediaviestiä ja valitsemalla sitten tallennustoiminto valintavalikosta.
  • Jos liitetiedosto on yhteystieto (vCard), napauta sitä näyttääksesi yhteystiedot ja napauta sen jälkeen Tallenna yhteystietoihisi lisäämiseksi.
  • Jos liitetiedosto on tapaaminen tai tapahtuma (vCalendar), napauta sitä valitaksesi kalenterin johon se tallennetaan ja napauta sen jälkeen Tuo.
Vihje: Jos olet huolissasi lataamiesi tiedostojen koosta, tarkista multimediaviestin koko ja aihe ennen kuin lataat sen. Napauta Kaikki Viestit -näytössä > Asetukset > Multimediaviestit (MMS) Poista valinta Automaattihaku-kohdasta.

Tekstiviestin tallentaminen Tehtävät sovelluksessa

Tallenna tekstiviesti Tehtävät-listassa niin että voit muistuttaa itseäsi milloin vastaat.
  1. Napauta Kaikki viestit -näyttöruudulla yhteystietoa (tai puhelinnumeroa) saadaksesi näkyviin kaikki viestit tuon yhteystiedon kanssa.
  2. Napauta viestiä, jonka haluat tallentaa ja napauta Tallenna tehtäväksi.
  3. Anna tehtävän otsikko ja muut tiedot.
  4. Napauta Tallenna.