Tekstiviestin (SMS) lähettäminen

1. Napauta alkunäytössä > Viestit.
  2. Napauta .
  3. Anna yhteystiedon nimi tai matkapuhelinnumero Vastaanottaja-kenttään.
    Vihje: Viestin lähettäminen ystäväryhmälle? Napauta ja valitse sen jälkeen yhteystiedot, joille haluat lähettää viestin.
  4. Napauta ruutua, jossa lukee Lisää teksti ja kirjoita sen jälkeen viestisi.
  5. Napauta Lähetä tai paina tallentaaksesi viestin luonnoksena.
    Huomautus:
    • Yksittäisen tekstiviestin merkkimäärään on rajoitus (näkyy Lähetä-painikkeen päällä). Jos ylität rajan, tekstiviesti toimitetaan yhdessä osassa, mutta laskutetaan useampana kuin yhtenä viestinä.
    • Tekstiviestistäsi tulee automaattisesti multimediaviesti, kun annat vastaanottajaksi sähköpostiosoitteen, lisäät viestin aiheen, liität viestiin jotakin tai laadit hyvin pitkän viestin.