Käynnistyspalkin mukauttaminen

Alkunäytön käynnistyspalkki tarjoaa sinulle yhden kosketuksen pääsyn useimmin käytettyihin sovelluksiin. Voit korvata käynnistyspalkin sovelluksia useammin käyttämilläsi.
  1. Pidä korvattavaa sovellusta painettuna ja vedä se pois käynnistyspalkista.
  2. Napauta -painiketta siirtyäksesi Kaikki sovellukset -näyttöön.
  3. Pidä sovellusta painettuna ja vedä se käynnistyspalkin tyhjään kohtaan.
Huomautus:
  • Voit myös asettaa käynnistyspalkkiin pikavalintoja asetuksiin tai tietoihin. Lisää pikavalinta ensin kotinäyttöön ja vedä se sitten käynnistyspalkkiin.
  • Lukitulla näytöllä näkemäsi sovellukset tai pikavalinnat ovat samat kuin käynnistyspalkissa.