Sovellusten ja muiden pikavalintojen lisääminen alkunäyttöön

Sovellusten ja muiden pikavalintojen lisääminen alkunäyttöön

Aseta usein käyttämäsi sovellukset alkunäytölle. Voit myös lisätä pikavalintoja usein käytettyihin asetuksiin, kirjanmerkillä merkittyihin verkkosivuihin jne.
  1. Paina ja pidä alkunäytön tyhjää kohtaa painettuna.
  2. Valitse Sovellukset- tai Pikavalinnat-välilehdellä, lisätäänkö sovellus vai pikavalinta.
Vihje: Voit lisätä sovelluksen myös napauttamalla , pitämällä sovellusta painettuna ja vetämällä sen tyhjään kohtaan alkunäytöllä.