HTC One V -puhelimen personalisointi näkymillä.

HTC One V -puhelimessa saat monta puhelinta samassa, kun käytät näkymiä. Näkymät ovat valmiita alkunäytön asetteluja, jotka voi ottaa nopeasti käyttöön. Vaihtamalla näkymästä toiseen muutat HTC One V -laitteen nopeasti viikonloppupuhelimeksi, matkapuhelimeksi, työpuhelimeksi tai pelipuhelimeksi.
Huomautus: Joka kerta kun lisäät tai muutat jotain alkunäytöllä, HTC One V tallentaa automaattisesti muutoksesi valittuna olevaan näkymään.

Uuden näkymän luominen

Aloitat uuden näkymän luominen tyhjältä alkunäytöltä.
  1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten > Mukauta.
  2. Näyttö-välilehdellä napauta Näkymä.
  3. Napauta > Uusi.
  4. Anna uuden näkymän nimi ja napauta sen jälkeen Valmis.
  5. Mukauta näkymää lisäämällä pienohjelmia ja sovelluksia, muuttamalla taustakuvaa jne. Kaikki muutoksesi tallennetaan automaattisesti tähän näkymään.

Näkymän nimeäminen uudelleen

1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten > Mukauta.
  2. Näyttö-välilehdellä napauta Näkymä.
  3. Liu'uta sormeasi näyttöruudulla oikealta vasemmalle valitaksesi sen näkymän, jonka haluat nimetä uudelleen.
  4. Pidä näkymän pikkukuvaa painettuna ja napauta Nimeä uudelleen.
  5. Anna näkymälle uusi nimi.
  6. Napauta Valmis.

Näkymien poistaminen

1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten > Mukauta.
  2. Näyttö-välilehdellä napauta Näkymä.
  3. Napauta > Poista.
  4. Liu'uta sormeasi näyttöruudulla oikealta vasemmalle selataksesi näkymiä ja napauta sen jälkeen yhtä tai useampaa näkymää, jonka haluat poistaa.
  5. Napauta Poista.