Jatkuva kuvaus

Haluatko ottaa kuvia liikkuvista kohteista? Olipa kyse lapsen jalkapallopelistä tai autokilpailusta, saat tallennettua tilanteet kamerallasi.
Tärkeää: Varmista, että käytössä on Automaattinen-näkymä käyttääksesi tätä ominaisuutta.
  1. Pidä Etsin-näytöllä -painiketta painettuna. Kamera ottaa 20 peräkkäistä kuvaa kuvauskohteesta.
    Vihje: Haluatko ottaa paljon enemmän kuvia? Napauta > Jatkuva kuvaus ja poista 20 kuvan rajoitus -asetus käytöstä.
  2. Kun olet ottanut kuvat, valitse otos, josta pidät eniten ja napauta Paras kuva Voit valita erästä useampia kuvia poistamalla kuvat, joita et halua säilyttää.