Kameran perusasiat

Kuvaa valokuvia heti ilman viivettä. Käynnistä kamera suoraan lukitusnäytöstä, vaikka HTC One V olisi suojattu salasanalla.
  1. Kun näyttö on pois päältä, paina VIRTA-painiketta.
  2. Vedä Kamera-kuvake lukitusnäytön renkaalle, niin voit alkaa kuvata valokuvia ja videoita saman tien.
    Vihje: Voit käynnistää kameran myös napauttamalla kotinäytössä Kamera.

Käytä etsinnäytön valintoja lisätäksesi tehosteita, lähentääksesi tai loitontaaksesi jne.

Huomautus: Kun olet käyttänyt Kameraa (tai jos poistut väliaikaisesti etsinnäytöstä), sinun on edelleen avattava HTC One V, jos näyttölukitus on käytössä.

Zoomaus

• Ennen kuin otat valokuvan tai videon, liu'uta sormeasi zoomauspalkilla lähentääksesi tai loitontaaksesi kohdetta.
  • Videota tallennettaessa zoomauspalkki näkyy aina ruudussa. Voit tallentaessasi lähentää tai loitontaa kohdetta vapaasti.

Tehosteen valitseminen

Käytä saatavilla olevia kameran tehosteita, kun haluat saada kuvat näyttämään sellaisilta kuin ne olisi otettu erikoislinsseillä tai suodattimilla. Voit lisätä myös videoihin tietynlaisia tehosteita.
  1. Napauta .
  2. Selaa käytettävissä olevia tehosteita ja napauta haluamaasi.

Kuvatarkkuuden asettaminen

1. Napauta Etsin-näytöllä .
  2. Napauta Kuvatarkkuus tai Videolaatu ja valitse sitten kuvatarkkuus.

Salamatilan valitseminen

Valitse salamatila napauttamalla salamakuvaketta.

Kun käytät Salama- tai Automaattinen salama -tilaa, kamera määrittää salaman kirkkauden älykkäästi kuvan mukaan.