NÄIN PÄÄSET ALKUUN
Median ja tietojen synkronointi HTC Sync Manager -sovelluksella
NÄIN PÄÄSET ALKUUN

Median ja tietojen synkronointi HTC Sync Manager -sovelluksella

Voit nauttia HTC Sync Manager -sovelluksella samaa rikasta mediaa tietokoneen ääressä ja matkoilla. Käytä sitä myös tallentamaan samat yhteystiedot, tärkeät asiakirjat ja muita tietoja sekä HTC One V -puhelimessa ja ntietokoneessasi.
HTC Sync Manager korvaa aiemman HTC Sync -sovelluksen ja se tarjoaa paljon uusia ominaisuuksia. Voit:
  • Toistaa musiikkia ja videoita sisäisellä soittimella. Voit myös toistaa iTunes- ja Windows Media-soittimen soittolistoja.
  • Hallitse tietokoneen musiikki-, valokuva- ja videokirjastoja.
  • Hae musiikkia CD-levyiltä tietokoneeseen.
  • Synkronoi valokuvia, videoita, musiikkia, soittolistoja ja albumeita HTC One V -puhelimen ja tietokoneen välillä.
  • Synkronoi tietoja, kuten yhteystiedot, kalenteri, asiakirjat ja web-kirjanmerkit HTC One V -puhelimen ja tietokoneen välillä.

Katso osoitteesta HTC Sync Manager -perusasiat, kuinka tämä ohjelmisto asennetaan ja kuinka sitä käytetään.

Huomautus: Lataa ja asenna HTC Sync Manager (kun se on saatavana) osoitteesta www.htc.com/help. Tai lataa sillä välin HTC Sync -sovelluksen uusin versio synkronoidaksesi mediaa ja tietoja.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-v