HTC One V -ohjelmiston päivittäminen

HTC One V voi tarkistaa päivitykset ja ilmoittaa, kun uusia ohjelmistopäivityksiä on käytettävissä. Voit sitten ladata ja asentaa ohjelmistopäivityksen käyttäen Wi-Fi- tai data-yhteyttä. Voit myös tarkistaa manuaalisesti, onko ohjelmistopäivitystä saatavana.

Päivityksen tyypistä riippuen se saattaa poistaa kaikki henkilökohtaiset tietosi ja tekemäsi asetukset sekä poistaa myös asentamasi sovellukset. Varmista, että olet varmuuskopioinut kaikki tiedot ja tiedostot, jotka haluat säilyttää.

Huomautus: Voit haluta käyttää Wi-Fi-yhteyttä ohjelmistopäivitysten lataamiseen välttääksesi ylimääräiset datakustannukset.

Päivityksen asentaminen

Kun Internet-yhteys on päällä ja uusi päivitys on saatavilla, järjestelmän päivitys -valintaruutu tulee näkyviin ja ohjaa sinua prosessin läpi. Jos valintaruutu ei avaudu, päivitysilmoituskuvake ilmestyy tilapalkkiin .
  1. Avaa ilmoituspaneeli liu'uttamalla ja napauta sitten päivitysilmoitusta.
  2. Järjestelmän päivitys -valintaruudussa valitse minkä tyyppistä yhteyttä käytät päivityksen lataamiseen.
  3. Seuraa ruudulle tulevia ilmoituksia aloittaaksesi latauksen.
  4. Kun lataus on valmis, napauta Asenna nyt ja napauta sitten OK Asenna järjestelmäohjelmiston päivitys -valintaruudussa.

Odota synkronoinnin loppumista. HTC One V käynnistyy uudelleen automaattisesti.

Päivitysten tarkastaminen manuaalisesti

1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten .
  2. Napauta Tietoja > Ohjelmistopäivitykset > Tarkista nyt.