Asetuksiin tutustuminen

Haluatko vaihtaa soittoäänen, määrittää Wi-Fi-yhteyden tai tehdä näytöstä kirkkaamman? Voit tehdä tämän ja paljon muuta Asetukset-kohdassa.
Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten . Tässä joitakin perusasetuksia, joita voit muuttaa:
  • Napauta Päälle/Pois-kytkintä jonkin kohteen (esim. Wi-Fi) vieressä kytkeäksesi sen päälle tai pois päältä. Napauta kohdetta itseään määrittääksesi sen asetukset.
  • Napauta Ääni asettaaksesi soittoäänen, valitaksesi ääniprofiilin ja määrittääksesi saapuvan puhelun ääniasetukset.
  • Napauta Näyttö ja eleet (tai Näyttö) muuttaaksesi näytön kirkkautta tai asettaaksesi, kuinka kauan näyttö on käyttämättömänä ennen lepotilaan siirtymistä.
  • Napauta Suojaus suojataksesi HTC One V -puhelimen esim. näyttölukituksella.