NÄIN PÄÄSET ALKUUN
Ilmoitukset
NÄIN PÄÄSET ALKUUN

Ilmoitukset

Ilmoitus-LED

Ilmoitus-LED näyttää:
  • Palavaa vihreää valoa, kun HTC One V on kytketty verkkosovittimeen tai tietokoneeseen ja akku on täysin latautunut.
  • Vilkkuvaa vihreää valoa, kun sinulla on tulossa oleva ilmoitus.
  • Palavaa oranssia valoa, kun akkua ladataan.
  • Vilkkuvaa punaista valoa, kun akun taso on saavuttanut hyvin matalan tason.

Ilmoituskuvakkeet

Tilapalkissa olevat ilmoituskuvakkeet ilmoittavat viesteistäsi, kalenteritapahtumistasi ja hälytyksistäsi.

Ilmoitukset-paneeli

Kun saat uuden ilmoituksen, voit avata ilmoituspaneelin nähdäksesi muistutuksen tai uuden tapahtumailmoituksen. Ilmoituspaneelin avulla voi käyttää nopeasti myös asetuksia.
  1. Paina ja pidä tilapalkkia, liu'uta sitten sormeasi alaspäin avataksesi Ilmoitukset-paneelin.

Jos sinulla on useita ilmoituksia, voit vierittää näyttöä alas nähdäksesi ne kaikki.

2. Sulje ilmoituspaneeli pitämällä paneelin alapalkkia painettuna ja liu’uttamalla sitten sormeasi ylöspäin. Voit myös painaa .

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-v