Tekstin kopioiminen ja jakaminen

Sovelluksissa, kuten web-selain ja Sähköposti, voidaan valita ja kopioida teksti ja liittää tai jakaa sen jälkeen.

Tekstin valitseminen

1. Paina ja pidä sanassa.
  2. Vedä alku- ja loppumerkkeihin korostaaksesi ympäröivää tekstiä, jonka haluat valita.
Vihje: Voit kopioida linkitetyn web-sivun osoitteen pitämällä linkkiä painettuna ja napauttamalla Kopioi linkin URL-osoite.

Tekstin kopioiminen ja liittäminen

1. Kun olet valinnut kopioitavan tekstin, napauta Kopioi.

Valittu teksti kopioidaan leikepöydälle.

2. Paina ja pidä sitä kohtaa tekstin syöttökentässä (esimerkiksi, kun laadit viestiä), mihin haluat liittää tekstin.
  3. Napauta Liitä.

Tekstin jakaminen

1. Kun olet valinnut jaettavan tekstin, napauta Jaa.
  2. Valitse, mihin valittu teksti liitetään ja jaetaan, kuten sähköpostiviestiin tai sosiaalisen verkon tilapäivitykseen.