Valokuvien, videoiden ja musiikin siirtäminen HTC One V -puhelimeen tai puhelimesta muualle.

Valokuvien, videoiden ja musiikin siirtäminen HTC One V -puhelimeen tai puhelimesta muualle.

On kaksi tapaa siirtää mediaa.
  • Liitä HTC One V tietokoneeseen ja valitse Levyasema-tila. Tietokone tunnistaa sen kuten minkä tahansa siirrettävän USB-aseman ja voit kopioida mediaa laitteiden välillä.
  • Lataa ja käytä HTC Sync Manager -ohjelmistoamme. Voit helposti asettaa sen synkronoimaan mediaa ja soittolistoja sisältäviä kansioita tietokoneen ja HTC One V -puhelimen välillä. HTC Sync Manager voi myös siirtää automaattisesti valokuvia ja videoita HTC One V -puhelimesta tietokoneeseen.
Huomautus: Lataa ja asenna HTC Sync Manager, kun se on saatavana web-sivustollamme. Tai lataa sillä välin HTC Sync -sovelluksen uusin versio synkronoidaksesi mediaa ja tietoja.