Yhteystietojen hakeminen HTC One V -puhelimeen

On useita tapoja lisätä yhteystietoja HTC One V -puhelimeen.
Synkronointi tietokoneen kanssa Synkronoi yhteystiedot vanhasta puhelimesta tietokoneeseen, ja käytä sitten HTC Sync - tai HTC Sync Manager -toimintoa synkronoidaksesi HTC One V -puhelimen tietokoneen Microsoft Outlook -, Outlook Express - tai Windows-yhteystiedot.
Gmail Google-yhteystiedot tuodaan HTC One V -puhelimeen, kun olet kirjautunut Google-tilille. Voit myös lisätä Google-yhteystietoja HTC One V -puhelimesta.
Sosiaalisen verkon tilit Kirjaudu sisään suosikki- sosiaalisiin verkkoihin tuodaksesi niistä yhteystietoja.
Puhelinyhteystiedot Voit luoda ja tallentaa yhteystietoja suoraan HTC One V -puhelimeen tai siirtää aiemmin luotuja vanhasta puhelimesta.
SIM-kortti Kopioi kaikki SIM-yhteystietosi HTC One V -puhelimeen.
Microsoft Exchange ActiveSync HTC One V -puhelin synkronoi työyhteystietosi Microsoft Exchange ActiveSync -palvelimelta työpaikkaasi.
Siirrä Käytä Siirrä-sovellusta yhteystietojen siirtämisen lisäksi kalenteritapahtumienja tekstiviestien siirtämiseen vanhasta puhelimestasi HTC One V -puhelimeen.

Yhteystietojen siirtäminen vanhasta puhelimesta

Siirrä yhteystietoja helposti vanhasta puhelimestasi uuteen HTC One V -puhelimeen Bluetoothin välityksellä. Riippuen vanhan puhelimesi mallista voit siirtää HTC One V -puhelimeen myös muun tyyppisiä tietoja, kuten kalenteritapahtumia ja tekstiviestejä.
  1. Napauta alkunäytöltä > Siirrä.
  2. Aloita napauttamalla Seuraava.
  3. Valitse vanhan puhelimesi nimi ja malli.
  4. Käynnistä vanhan puhelimesi Bluetooth ja aseta se havaittavissa olevaan tilaan ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.