Lepotila

Lepotila säästää akun virtaa asettamalla HTC One V -puhelimen alhaisen virrankulutuksen tilaan, kun näyttö on pois päältä. Se myös estää vahingossa tapahtuneet painikkeiden painumiset, kun HTC One V on laukussasi. Voit silti vastaanottaa viestejä ja puheluita, ja vastaamattomat puhelut ja veistit näkyvät lukitusnäytöllä.
Vihje: Voit estää vastaamattomien puheluiden tai viestien näkymisen lukitusnäytöllä liu'uttamalla ilmoituspaneelin auki ja napauttamalla sitten > Yksityisyys.

Lepotilaan vaihtaminen

Paina nopeasti VIRTA-painiketta laittaaksesi näytön pois päältä ja siirtyäksesi lepotilaan. HTC One V menee myös automaattisesti lepotilaan, kun se on toimeton jonkin aikaa.

Lepotilasta herättäminen

Herättääksesi HTC One V -laitteen manuaalisesti paina VIRTA-painiketta. Sinun täytyy avata näyttöruutu lukituksesta.
Huomautus: HTC One V herää automaattisesti, kun sinulle tulee puhelu.

Näyttöruudun lukituksen avaaminen

Vedä rengasta ylös avataksesi ruudun lukituksen.
Huomautus: Jos olet asettanut näyttöruudun lukituksen avausmallin, PIN-koodin tai salasanan, sinua pyydetään piirtämään malli näyttöruudulle tai antamaan PIN-koodi tai salasana, ennen kuin sen lukitus avautuu.
Jos olet asettanut tapahtumamuistutuksen tai hälytyksen, voit vetää kuvakkeen tai renkaaseen päästäksesi torkkutilaan tai hylätäksesi tapahtuman tai hälytyksen.

Sovelluksen tai kansion avaaminen lukitusnäytössä

• Voit avata lukituksen ja siirtyä suoraan sovellukseen tai kansioon vetämällä sovelluksen tai kansion lukitusnäytön renkaaseen.
    Vihje: Lukitusnäytön pikavalinnat ovat samat kuin alkunäytön käynnistyspalkissa. Voit muuttaa lukitusnäytön pikavalintoja vaihtamalla käynnistyspalkin sovelluksia tai kansioita.
  • Jos lukitusnäytöllä näkyy ilmoitus tai tietoja, kuten vastaamaton puhelu tai uusi viesti, voit vetää sen renkaaseen siirtyäksesi suoraan kyseiseen sovellukseen.