Sormiliikkeet

Napauta Kun haluat kirjoittaa näppäimistöä käyttäen, valita ruudulta kohtia kuten sovellus- ja asetukset-kuvakkeita tai painaa ruudun painikkeita, napauta niitä sormellasi.
Paina ja pidä Avataksesi kohteelle käytettävissä olevat valinnat (esimerkiksi yhteystiedon tai linkin web-sivulle), pidä kohdetta painettuna.
Huitaise tai liu'uta Huitaisu tai liu'utus tarkoittaa sormen nopeaa vetämistä pystysuoraan tai vaakasuoraan pitkin ruutua.
Vedä Paina ja pidä sormeasi painettuna ennen vetämisen aloittamista. Vetäessäsi älä vapauta sormeasi ennen kuin olet saavuttanut kohdepaikan.
Näpäytä Ruudun näpäyttäminen muistuttaa liu'utusta, mutta sormella pyyhitään kevein, nopein vedoin. Tämä sormen liike on aina pystysuunnassa, kuten näpäytettäessä yhteystietoja tai viestiluetteloa.
Käännä Useimmissa näytöissä voit automaattisesti vaihtaa näytön suunnan pystykuvasta vaakakuvaan kääntämällä HTC One V -laitteen sivuttain. Kun kirjoitat tekstiä, voit kääntää HTC One V -laitteen sivuttain avataksesi suuremman näppäimistön.
Purista Joissakin sovelluksissa, kuten Galleria tai web-selain, voit ”nipistää” näyttöä kahdella sormella (esimerkiksi peukalolla ja etusormella) lähentääksesi ja loitontaaksesi kuvaa tai web-sivua.
Kahden sormen vieritys Joissakin sovelluksissa, joissa on lajittelu, kuten Sähköposti- tai Henkilöt-sovelluksissa, voit käyttää kahta sormea näytön vierittämiseen. Näytössä näkyy lajittelujärjestys, ja voit helposti vierittää haluamaasi tietoon.