NÄIN PÄÄSET ALKUUN
Haluatko pikaohjeita puhelimesi käyttöön?
NÄIN PÄÄSET ALKUUN

Haluatko pikaohjeita puhelimesi käyttöön?

Näytä minulle auttaa sinua saamaan enemmän irti HTC One V -puhelimesta sekunneissa.
  • Haluatko tietää jonkin asian heti? Kirjoita joitakin avainsanoja, niin saat selkeät, ajantasaiset vastaukset suoraan HTC One V -puhelimesta.
  • Tuntuuko sinusta koskaan, ettet osaa käyttää kaikkia puhelimesi ominaisuuksia? Selaa Näytä minulle -sovelluksen ohjeita oppiaksesi käyttämään puhelintasi tehokkaasti. Aiheita on esittelystä syvempiin aiheisiin ja alkunäytön Näytä minulle -pienohjelma osaa jopa suositella aiheita sinulle.
Näytä minulle -sovellus avataan alkunäytössä napauttamalla > Näytä minulle.
Jos et vielä ole ladannut Näytä minulle -sisältöä tai jos päivityksiä on saatavilla, napauta linkkiä ladataksesi ne.
Vihje: Voit muuttaa Näytä minulle -toiminnon synkronointiasetuksia napauttamalla > Päivitä asetukset.

Näytä minulle -sovelluksessa hakeminen

1. Napauta Näytä minulle -kohdassa ja näppäile sitten sanat, joilla haluat hakea.
  2. Napauta hakutulosta siirtyäksesi suoraan kyseiseen kohtaan.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-v