HTC One V -puhelimen ensimmäinen asetus

Kun kytket HTC One V -puhelimen päälle ensimmäistä kertaa, sinua pyydetään asettamaan se.
Noudata vain näyttöruudun ohjeita, ja laitteesi on pian toimintakunnossa.
Huomautus: Matkapuhelinoperaattorisi saattaa veloittaa ylimääräisiä datamaksuja joistakin Internet-yhteyttä käyttävistä ominaisuuksista, kuten sijaintipohjaisista palveluista ja verkkotiliesi automaattisesta synkronoinnista. Ei huolta. Voit ottaa ne käyttöön tai pois käytöstä myöhemmin Asetuksissa.

Kun HTC One V on käynnistetty, näet joillakin näytöillä (kuten ALkunäyttö) Pikavihjeet, jotka opastavat sinua HTC One V -puhelimen käytössä. Näytön vinkit eivät näy uudestaan, kun olet sulkenut ne.

Voit katsoa pikavinkkejä uudelleen liu'uttamalla ilmoituspaneelin auki ja napauttamalla sitten > Tietoja > Ohje > Näytä kaikki pikavinkit.