HTC One V

1. TAKAISIN
  2. KOTI
  3. VIIMEISIMMÄT SOVELLUKSET
  4. ÄÄNENVOIMAKKUUS
  5. VIRTA
  6. Ilmoituksen LED-valo
  7. 3,5 mm:n kuulokeliitin
  8. Läheisyysanturi
  9. USB-liitin
Tärkeää:
  • Jos haluat käyttää näytönsuojusta, älä peitä ja estä läheisyysanturia. Voit ostaa HTC One V -puhelimelle tarkoitukseen suunnitellun näytönsuojuksen, jossa on valmiiksi pieni aukko anturia varten.
  • HTC One V -puhelimessa on sisäinen puhelinmuisti, jonka ansiosta voit kuvata valokuvia tai videoita tai kopioida tiedostoja asuoraan lennosta. Maksimoidaksesi tallennustilan lisämedioille ja tiedostoille sinun on ostettava ja asetettava tallennuskortti.