Puhelimesi tietojen tarkistaminen

1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta MENU, ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Tietoja puhelimesta.
  3. Valitse yksi seuraavista:
    Järjestelmän ohjelmistopäivitykset Ota käyttöön tai poista käytöstä automaattinen tarkastusominaisuus ohjelmiston päivityksistä puhelintasi varten. Voit myös napauttaa Tarkista nyt ohjelmistopäivitysten manuaalista tarkastusta varten.
    Verkko Tarkasta tietoja matkapuhelinoperaattoristasi ja sen palvelun tilasta.
    Puhelimen identiteetti Tarkasta tietoja puhelimestasi ja SIM-kortista, joita käytät.
    Akku Tarkasta tietoja akusta, kuten sen nykyinen akun taso, tila, ja mitkä ohjelmat käyttävät akkua.
    Laitteistotiedot Tarkista Wi-Fi MAC ja Bluetooth -osoitteet.
    Ohjelmistotiedot Tarkasta versio- ja muita tietoja Android-alustasta, jota puhelin käyttää. Voit myös tarkastaa web-selaimen version.
    Lailliset tiedot Lue lailliset tiedot HTC:stä Googlesta sekä puhelimen käyttämistä lisensseistä.