Valokuviesi ja videoidesi lähettäminen

Lähetä valokuvia tai videoita sähköpostin tai MMS:n kautta tai toiselle puhelimelle käyttäen Bluetoothia.

Valokuvien tai videoiden lähettäminen sähköpostilla

Voit lähettää useita valokuvia, videoita, tai molempia sähköpostiviestissä. Ne lisätään tiedostoliitteinä sähköpostissasi.
  1. Napauta Alkunäyttö-näyttöruudusta > Galleria.
  2. Napauta albumia, missä ovat valokuvat tai videot, jotka haluat jakaa.
  3. Napauta ja napauta sen jälkeen Gmail tai Sähköposti.
  4. Valitse valokuvat tai videot, jotka haluat jakaa ja napauta sitten Seuraava.
  5. Laadi viestisi ja napauta sitten Lähetä.
Huomautus: Jos valitsit kohdan Sähköposti ja sinulla on useita sähköpostitilejä, oletuksena olevaa sähköpostitiliä käytetään.

Valokuvan tai videon lähettäminen MMS:llä

1. Napauta Alkunäyttö-näyttöruudusta > Galleria.
  2. Napauta albumia, missä ovat valokuvat tai videot, jotka haluat jakaa.
  3. Napauta ja napauta sen jälkeen Viestit.
  4. Napauta valokuvaa tai videota, jonka haluat lähettää. Valokuva tai video lisätään automaattisesti MMS-viestiin.
  5. Lisätäksesi valokuvia diaesitysliitteeseesi napauta Lisää dia ja napauta sen jälkeen Lisää kuva.
  6. Laadi viestisi ja napauta sitten Lähetä.

Valokuvien tai videoiden lähettäminen käyttäen Bluetoothia

Voit valita useita valokuvia, videoita tai molempia ja lähettää ne jonkun puhelimeen tai tietokoneellesi Bluetoothia käyttämällä.

1. Napauta Alkunäyttö-näyttöruudusta > Galleria.
  2. Napauta albumia, missä ovat valokuvat tai videot, jotka haluat jakaa.
  3. Napauta ja napauta sen jälkeen Bluetooth.
  4. Valitse valokuvat tai videot, jotka haluat jakaa ja napauta sitten Seuraava.
Seuraavissa vaiheissa sinua pyydetään laittamaan Bluetooth päälle puhelimessasi ja yhdistämään vastaanottavaan Bluetooth-laitteeseen niin, että tiedostot voidaan lähettää.