Puhelimesi synkronointi

Tarkista arvioidun käytön palkki Synkronoi nyt -painikkeen vierestä puhelimellasi synkronoitavien uusien kohtien arvioituja tiedostokokoa varten.
Huomautus: Kun muistikortillasi ei ole tarpeeksi tilaa jäljellä, näet varoituskuvakkeen, etkä voi synkronoida.
  1. Kun olet valinnut ja mukauttanut luokat, jotka haluat synkronoida, napsauta Synkronoi nyt.
  2. Kun synkronointi on valmis, napsauta Katkaise yhteys.
  3. Poista puhelimesi turvallisesti tietokoneesi käyttöjärjestelmän edellyttämällä tavalla.
Seuraavalla kerralla, kun liität puhelimesi tietokoneeseesi, synkronointi aloitetaan automaattisesti valitsemiesi synkronointivalintojen mukaan.