Asiakirjat synkronoinnin valinnat

Voit synkronoida tiedostoja ja asiakirjoja tietokoneeltasi puhelimellesi. Voit synkronoida myös puhelimesi tallennuskortille tallennettuja sähköpostin liitetiedostoja tietokoneellesi.
Huomautus:
  • Avataksesi asiakirjan puhelimellasi tarvitset yhteensopivan sovelluksen. Tavallisesti puhelimesi voi avata ja näyttää seuraavia tiedostotyyppejä: Microsoft Office 2003 ja 2007 Word (*.doc), Excel (*.xls) ja PowerPoint (*.ppt), PDF files (*.pdf), tekstitiedostot (*.txt).
  • Synkronoidaksesi puhelimesi muistikortille tallentamiasi sähköpostin liitetiedostoja tietokoneellesi sinun täytyy asettaa Exchange ActiveSync - tai POP3/IMAP -sähköpostitili puhelimellasi olevasta Sähköposti-sovelluksesta.
  1. Napsauta laitteen paneelista Asiakirjat ja napsauta sen jälkeen Päälle-painiketta. Asiakirjat synkronoinnin päälle laittaminen tarkoittaa sitä, että haluat tämän luokan mukaan joka kerta, kun synkronoit tietokoneesi ja puhelimesi.
  2. Synkronoidaksesi puhelimesi muistikortille tallentamiasi sähköpostin liitetiedostoja valitse Kopioi kaikki ladatut sähköpostiasiakirjat tietokoneelle.
  3. Valitse Synkronoi PC-asiakirjat paikasta ja napsauta sen jälkeen Lisää.
  4. Valitse kansio, joka sisältää asiakirjat, jotka haluat synkronoida puhelimellasi, ja napsauta sen jälkeen OK.
Muistikortillasi olevat asiakirjat tallennetaan tietokoneellasi olevaan \My Documents\Device documents\ -kansioon. Tietokoneellasi olevat asiakirjat tallennetaan muistikortillasi olevaan \My Documents\Device documents\ -kansioon.