Kalenteri synkronoinnin valinnat

Puhelimesi voi synkronoida tapaamisia ja tapahtumia kalenterisi kanssa Outlook (Outlook XP, Outlook 2003 tai Outlook 2007) tai Windows-kalenteri -ohjelmissa.
  1. Napsauta Laitteen paneelista Kalenteri ja napsauta sen jälkeen Päälle-painiketta. Kalenteri synkronoinnin päälle laittaminen tarkoittaa sitä, että haluat tämän luokan mukaan joka kerta, kun synkronoit tietokoneesi ja puhelimesi.
  2. Valitse sovellus, jonka kanssa haluat synkronoida kalenteritapahtumat.
  3. Valitse, mistä pisteestä haluat aloittaa kalenteritapahtumiesi synkronoinnin.
  4. Sellaisissa tapauksissa, joissa sekä puhelimella että tietokoneella on keskenään ristiriidassa olevia tietoja, valitse, mitkä tiedot haluat säilyttää.
Huomautus: Vain puhelimesi tukemat kalenterikentät synkronoidaan.