Galleria synkronoinnin valinnat

Voit synkronoida automaattisesti valokuvia ja videoita puhelimesi ja tietokoneesi välillä.
Huomautus: Voit synkronoida seuraavissa muodoissa olevia äänitiedostoja:
  • Valokuvat: *.bmp, *.gif, *.jpeg, *.jpg, *.png
  • Videot: *.3gp, *.3g2, *.mp4, *.wmv
  1. Napsauta laitteen paneelista Galleria ja napsauta sitten Päälle-painiketta. Galleria synkronoinnin päälle laittaminen tarkoittaa sitä, että haluat tämän luokan mukaan joka kerta, kun synkronoit tietokoneesi ja puhelimesi.
  2. Tuodaksesi automaattisesti kameralla ottamasi kuvat tietokoneelle synkronoinnin aikana valitse Kopioi laitteen kameran laukaisut PC:lle. Puhelimesi tallennuskortilla olevat valokuvat ja videot tallennetaan tietokoneesi \Omat valokuvat\Laitteen kameran otokset -kansioon.
  3. Valitse Synkronoi PC-valokuvat ja videot paikasta ja napsauta sen jälkeen Lisää.
  4. Valitse kansio, joka sisältää multimediatiedostosi ja napsauta sen jälkeen OK. Kaikki tähän kansioon lisätyt tuetut kuva- ja videotiedostot kopioidaan myös puhelimesi muistikortille synkronoinnin aikana.