Syöttöasetusten säätäminen

Avaa Kosketussyöttöasetukset tekemällä yksi seuraavista:
  • Napauta näyttöruudun näppäimistöstä kielinäppäintä (napauta esimerkiksi , jos käytät tällä hetkellä englanninkielistä näyttöruudun näppäimistöä). Napauta sen jälkeen Kansainv. näppäimistö -valintavalikosta Asetukset.
  • Paina Alkunäytöltä MENU ja napauta sen jälkeen Asetukset > Kieli ja näppäimistö > Kosketussyöttö.
Laitteiston näppäimistön asetukset
  • Aseta oletuskielen näppäimistöasettelu (jos saatavilla).
  • Laita ennustava teksti päälle tai pois päältä.
Näppäimistön tyyppi Valitse näppäimistöasettelu käytettäväksi. Voit valita vaihtoehdoista QWERTY, Puhelimen näppäimistö tai Kompakti QWERTY.
Kansainv. näppäimistö Lisää tai poista kielet näyttöruudun näppäimistökielen luettelosta.
Kaksikielinen ennakointi Valitse käytettäväksi toissijainen näppäimistökieli.
Tekstin syöttö
  • Aseta ennustava teksti, oikeinkirjoituksen korjaus ja sanantäydennys päälle tai pois päältä.
  • Ota käyttöön kuuluva tai värinäpalaute kirjoittaessasi.
  • Kalibroi Touch-näppäimistön tarkkuus.
Opasohjelma Opettele kuinka käytetään ruutunäppäimistöä tällä vuorovaikutteisella opasohjelmalla.
Oma sanakirja Lisää, muokkaa tai poista sanoja tässä ennustavassa tekstisanakirjassa.