Tekstin antaminen puhumalla

Eikö sinulla ole aikaa kirjoittaa? Yritä sanojen ääneen lausumista antaaksesi ne useimpiin tekstikenttiin, jotka sallivat sinun käyttää näyttöruudun näppäimistöä.
Tärkeää:
  • Varmista ensin, että valitset kielen, jota käytät Äänitulo ja äänilähtö -asetuksissa.
  • Koska puhelimesi käyttää Googlen äänentunnistuspalvelua, sinun täytyy olla yhteydessä internetiin antaaksesi tekstiä puhumalla.
  1. Paina ja pidä kielinäppäintä. Puhelimesi antaa sinulle merkin puhua.
  2. Kerro puhelimellesi, mitä haluat kirjoitettavan.

Äänen tulon kielen asettaminen

1. Paina Alkunäytöltä MENU ja napauta sen jälkeen Asetukset > Äänitulo ja äänilähtö > Äänitunnistimen asetukset.
  2. Napauta Kieli ja valitse sen jälkeen haluamasi kieli.
    Huomautus: Saatavilla olevat kielet riippuvat Googlen tukemista äänen tulon kielistä.