Yhteystiedot ja keskustelut

Kun napautat yhteystietoa Henkilöt-näyttöruudulta, yhteystiedon yksityiskohdat -näyttöruutu avautuu näyttäen sinulle tälle yhteystiedolle tallentamasi tai linkittämäsi tiedot.
Yhteystiedon yksityiskohtien näyttöruudulla on seuraavat välilehdet:

Tiedot

Näyttää yhteystiedolle tallentamasi tiedot. Ota yhetystietoon suoraan yhteyttä napauttamalla jotain näytetyistä menetelmistä. Jos yhteystiedolla on esimerkiksi tallennettu työpuhelinnumero, napauta Soita työnumeroon.

Viestit

Näyttää vaihdetut SMS-viestisi yhteystiedon kanssa. Voit vastata yhteystiedon viestiin suoraan tältä välilehdeltä.

Sähköposti

Näytää kaikki sähköpostiviestit, jotka olet vastaanottanut yhteystiedosta. Napauta sähköpostiviestiä näyttääksesi sen.

Päivitykset ja tapahtumat

Näyttää yhteystiedon päivitykset ja tapahtumat sosiaalisen verkon tileiltä, jotka olet linkittänyt, kuten Facebook, Twitter ja Flickr.

Galleria

Näyttää linkitettyjen yhteystietojen Facebook- ja Flickr -albumit ja valokuvat.

Puheluhistoria

Luetteloi kaikki tulevat, lähtevät, ja vastaamattomat puhelut yhteystiedosta ja siihen.

Yhteystiedon tietojen muokkaaminen

1. Napauta Alkunäyttö-näyttöruudusta > Henkilöt.
  2. Paina ja pidä painettuna Kaikki-välilehdellä yhetystietoa ja napauta sen jälkeen Muokkaa yhteystietoa.
    Huomautus: Et voi muokata Facebook-kaverin yhteystietoja.
  3. Syötä uudet tiedot yhteystietoasi varten.
  4. Napauta Tallenna.

Yhteystietojen poistaminen

1. Napauta Alkunäyttö-näyttöruudusta > Henkilöt.
  2. Paina Kaikki-välilehdeltä MENU ja napauta sen jälkeen Poista.
  3. Valitse yhteystiedot, jotka haluat poistaa, ja napauta sen jälkeen Poista.
  4. Kun sinua kehotetaan, napauta OK.