Tietoja Henkilöt-sovelluksesta

Hallitse helposti Henkilöt-sovelluksen avulla tietolikennettäsi yhteystietojesi kanssa puhelimen, viestinnän ja sähköpostin kautta. Voit myös linkittää yhteystiedosi heidän sosiaalisen verkkonsa tileihin, kuten Facebook, Twitter ja Flickr, nähdäksesi heidän päivityksensä ja tapahtumansa näiltä tileiltä kaikki yhdestä paikasta.

Ja ei tässä vielä kaikki. Jos sinulla on samat yhteystiedot eri lähteistä, Henkilöt-sovellus mahdollistaa heidän yhteystietojensa yhdistämisen, jotta sinulla ei olisi kaksoisvientejä yhteystietoluettelossasi.

1. Napauta Alkunäyttö-näyttöruudusta > Henkilöt.
  2. Napauta yksi seuraavista välilehdistä:

Kaikki

Mahdollistaa pääsyn kaikkiin puhelimellasi, verkkotileilläsi ja muualla oleviin yhteystietoihin.

Ryhmät

Antaa sinun kiinnittää yhteystietoja ryhmille niin, että voit helposti lähettää SMS-, MMS-, tai sähköpostiviestin koko ryhmälle.

Verkkohakemistot

Näytä kaveriluettelosi sosiaalisen verkon tileilläsi. Voit hakea puhelimellesi kopioitavia yhteystietoja myös Exchange ActiveSync -tililtäsi.

Puheluhistoria

Luetteloi kaikki valitut numerosi ja vastaanotetut ja vastaamattomat puhelusi.

Yhteystietojesi luettelo

Henkilöt-sovelluksen Kaikki-välilehti näyttää kaikki yhteystiedot puhelimellasi ja verkkotileiltä, joille olet kirjautunut sisään.

Yhteystietoluettelosi näyttää myös SIM-kortillesi tallennetut yhteystiedot (merkitty yleensä SIM-kortin kuvakkeella ).

Kaikki-välilehdeltä voit:
  • Avata tai päivittää yhteystietosi.
  • Luoda, muokata tai löytää yhteystietoja.
  • Näyttää välittömiä tilapäivityksiä, kun olet linkittänyt yhteystiedon tämän sosiaalisen verkon tilille.
  • Napauttaa yhteystiedon nimeä avataksesi tämän yhteystiedon yksityiskohdat.
  • Nähdä ilmoituskuvakkeen , kun yhteystieto on lähettänyt sinulle uuden viestin, yrittänyt soittaa sinulle, päivittänyt sosiaalisen verkon tilejään tai kun on yhteystiedon syntymäpäivä.
  • Katsoa, kuka on verkossa Google Talk -sovelluksessa. Verkkotilan kuvakkeet tulevat näkyviin, jos olet kirjautunut sisään Google Talk -sovellukseen puhelimellasi. Esimerkiksi tarkoittaa, että yhteystieto on saatavilla chattailyyn.