Äänenvoimakkuuden säätäminen

Soittoäänen äänenvoimakkuuden säätäminen muuttaa puhelimen soittoäänen äänenvoimakkuuden tasoa, kun taas median äänenvoimakkuuden säätäminen muuttaa ääni-ilmoitusten, musiikin tai videon toiston äänenvoimakkuuden tasoa.

Soittokellon äänenvoimakkuuden säätäminen

• Paina ÄÄNENVOIMAKKUUS YLÖS tai ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS -painiketta puhelimen vasemmasta paneelista säätääksesi soittoäänen äänenvoimakkuuden haluamallesi tasolle. Soittokellon äänenvoimakkuuden ikkuna ilmestyy näyttöruudulle näyttämään äänenvoimakkuuden tasot.
  • Kun olet matalimman soittokellon äänenvoimakkuuden tasolla (Äänetön tila), paina ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS kerran asettaaksesi puhelimesi Värinä-tilaan. Puhelin värisee ja värinätila-kuvake tulee näkyviin tilapalkkiin.
  • Ollessasi Värinä-tilassa paina ÄÄNENVOIMAKKUUS YLÖS kerran kytkeäksesi äänetön-tilaan. Kaiuttimen mykistys -kuvake näkyy tilapalkissa.

Median äänenvoimakkuuden säätäminen

Kun toistat musiikkia tai katsot videota, paina ÄÄNENVOIMAKKUUS YLÖS tai ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS -painiketta puhelimen vasemmasta paneelista äänenvoimakkuuden säätämiseksi. Median äänenvoimakkuuden ikkuna ilmestyy näyttöruudulle näyttämään äänenvoimakkuuden tason.

Kuulokkeiden äänenvoimakkuuden säätäminen puheluihin

Paina puhelun aikana ÄÄNENVOIMAKKUUS YLÖS tai ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS -painiketta.

Äänenvoimakkuuden säätäminen asetusten kautta

1. Paina Alkunäytöltä MENU ja napauta sen jälkeen Asetukset > Ääni > Äänenvoimakkuus.
  2. Vedä äänenvoimakkuuden liukusäätimiä vasemmalle tai oikealle puhelimen soittoäänen, median toiston, hälytysten ja ilmoitusten äänenvoimakkuustason säätämiseksi. Puhelin esittää lyhyesti malliäänen säätövoimakkuudella vetäessäsi liukusäädintä.
  3. Jos haluat saman äänenvoimakkuuden soittoäänellesi ja ilmoituksillesi, valitse Käytä saapuvan puhelun äänenvoimakkuutta ilmoituksissa.
  4. Kun olet valmis, napauta OK.