Muistikortti

Käytä microSD-korttia valokuviesi, videoidesi, ja musiikkisi tallentamiseen. Löydät microSD-kortin valmiiksi laitettuna puhelimeesi.

Muistikortin sisään laittaminen

1. Ota takakansi pois.
  2. Irrota puhelimen akku.
  3. Liu'uta muistikortin pidike alas akkulokeron reunaa kohti ja käännä se sen jälkeen ylös avataksesi.
  4. Laita muistikortti sisään pidikkeeseen niin, että sen kultaiset kosketuspinnat ovat muistikortin korttipaikassa oleviin liittimiin päin.
  5. Käännä muistikortin pidike alas ja liu'uta se sen jälkeen ylös lukitaksesi.

Muistikortin poistaminen

Tärkeää: Jos puhelimesi on päällä, sinun täytyy ensin "‍irrottaa"‍ muistikortti ennen sen poistamista estääksesi muistikortilla olevien tiedostojen turmeltumisen tai vahingoittumisen.
  1. Ota takakansi pois.
  2. Irrota puhelimen akku.
  3. Liu'uta muistikortin pidike alas akkulokeron reunaa kohti ja käännä se sen jälkeen ylös avataksesi.
  4. Vedä muistikortti ulos ja sulje sen jälkeen muistikortin pidike.

Muistikortin irrottaminen

Kun sinun pitää poistaa muistikortti puhelimen ollessa päällä, poista ensin muistikortti estääksesi muistikortilla olevien tiedostojen turmeltumisen tai vahingoittumisen.
  1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta MENU, ja napauta sitten Asetukset.
  2. Vieritä alas näyttöruudulla ja napauta sen jälkeen SD ja puhelimen tallennustila.
  3. Napauta SD-kortin irrottaminen.