SIM-kortin suojaaminen PIN-koodilla
ASETUKSET JA PALVELUT

SIM-kortin suojaaminen PIN-koodilla

Lisää toinen turvakerros puhelimeesi asettamalla PIN-koodi (personal identification number) SIM-korttiisi.

Varmista ennen jatkamista, että sinulla on oletus SIM PIN, jonka matkapuhelinoperaattorisi on toimittanut.
  1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta MENU, ja napauta sitten Asetukset > Turvallisuus.
  2. Napauta Aseta SIM-kortin lukitus, valitse sitten Lukitse SIM-kortti.
  3. Syötä oletus-SIM-kortin PIN, ja sitten napauta OK.
  4. Vaihtaaksesi SIM-kortin PIN, napauta Vaihda SIM-kortin PIN.
    Huomautus: Hätäpuheluja voidaan soittaa milloin tahansa PINiä tarvitsematta.

Lukkiutuneen SIM-kortin palauttaminen

Jos syötät väärän PIN'in enemmän kuin sallittujen yritysten maksimimäärän, SIM-kortistasi tulee ​“‍PUK-lukittu”.

Tarvitset PUK-koodin palauttaaksesi pääsyn puhelimeen. Matkapuhelinoperaattorisi on toimittanut tämän koodin, kun vastaanotit SIM-korttisi.
  1. Syötä puhelimen valintanäyttöruudulla PUK-koodi, ja sitten napauta Seuraava.
  2. Syötä uusi PIN, jota haluat käyttää, ja sitten napauta Seuraava.
  3. Syötä uusi PIN uudestaan, ja sitten napauta Seuraava.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-desire-z