Karttojen lataaminen tai palvelujen ostaminen
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Karttojen lataaminen tai palvelujen ostaminen

Oletko menossa lomalle toiseen maahan? Voit ladata ilmaiseksi sen maan kartan, johon olet menossa. Voit myös ladata tai ostaa lisäpalveluja, kuten navigointi, nopeudenvalvontakamera ja vuorottaiset ääniohjeet.
Tärkeää: Tarvitset data- tai Wi-Fi-yhteyden karttojen ja palvelujen lataamiseen tai ostamiseen.
  1. Napauta Alkunäyttö-näyttöruudusta > Locations.
  2. Paina MENU ja napauta sitten Päivitä.
  3. Liu'u sen kohdan tai palvelun välilehdelle, jonka haluat ladata.
  4. Riippuen siitä, mitä valitsit, napauta Lataa tai Osta.

Riippuen maasta, josta ostit puhelimesi, sinun tarvitsee ehkä antaa vain kupongin koodi aktivoidaksesi vuorottaisen navigoinnin. Jos sinulla on kupongin koodi, anna se napauttamalla Kupongin koodi Osta-navigointipalkin yläosasta.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-desire-z