Autopaneeli käyttäminen

Mene mukavasti footprinteihin, kiinnostaviin pisteisiin ja lähellä oleviin paikkoihin Autopaneeli avulla ja käynnistä sen jälkeen navigointi, jotta se näyttää sinulle, kuinka pääset niihin.
Napauta Alkunäytöstä > Autopaneeli.
Hae kohde, johon mennä.
Valitse footprint asetettavaksi kohteeksi.
Tarkista paikat, joita olet hakenut aiemmin, ja valitse sen jälkeen paikka asetettavaksi kohteeksesi.
Aseta Autopaneeli valinnat.
Tarkista nykyistä sijaintiasi lähellä olevia kiinnostavia paikkoja ja valitse sen jälkeen paikka asetettavaksi kohteeksesi.
Soita puhelu.

Avautuuko Autopaneeli jatkuvasti itsekseen, kun käytät mini-mikro-USB-muunninta?

Jos liität mini-USB-virta-adapterin tai autolaturin puhelimeesi mini-mikro -USB-muuntimen kautta, puhelimesi saattaa tulkita tämän virheellisesti autosarjaliitännäksi (johtuen erilaisesta mini-USB-liittimen virta-adaperissa tai autolaturissa olevan liitin-PIN-koodin määrityksestä) ja näyttää automaattisesti Autopaneelin.

Voit estää Autopaneelin automaattisen avautumisen suorittamalla seuraavat toimenpiteet:

1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta MENU, ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Telakka-asema ja tyhjennä sitten Automaattikäynnistys-merkintäruuru.

Puhelimesi käyttäminen autosarjan kanssa

Jos ostit omistetun autosarjan puhelimellesi, voit käyttää mukana tullutta auton sisällä olevaa pidikettä puhelimen kiinnittämiseen lujasti autosi sisään ja käyttää puhelintasi tien päällä. Katso autosarjan opas saadaksesi ohjeita siihen, kuinka asentaa auton sisällä olevan pidikkeen ja kuinka kiinnittää puhelimen oikein pidikkeeseen.

Kun kiinnität puhelimesi autosarjaan, Autopaneeli avautuu automaattisesti.
Huomautus: Kun puhelimesi on pidikkeessä, eikä sitä ole yhdistetty Bluetooth-autosarjaan tai kuulokkeisiin, puhelimen kaiutinpuhelin menee automaattisesti päälle, kun soitat puhelun tai vastaat puheluun.

Automaattinen yhdistäminen Bluetooth-autosarjaan tai kuulokkeisiin

Voit asettaa puhelimesi yhdistämään automaattisesti Bluetooth-autosarjaasi tai Bluetooth-kuulokkeisiin, jos yksi autosarja tai yhdet kuulokkeet ovat muodostaneet parin puhelimesi kanssa aina, kun kiinnität puhelimen auton sisällä olevaan pidikkeeseen.
  1. Napauta Autopaneeli-kohdasta Asetukset > Autosarja.
  2. Valitse Automaattiliitäntä-valintaruutu.
  3. Jos enemmän kuin yksi Bluetooth-autosarja tai yhdet kuulokkeet ovat muodostaneet parin puhelimesi kanssa, napauta Oletuslaite valitaksesi käytettävän Bluetooth-autosarjan tai käytettävät kuulokkeet.

Ennen kuin kiinnität puhelimesi auton sisällä olevaan pidikkeeseen, varmista, että puhelimellasi oleva Bluetooth-autosarja tai kuulokkeet on laitettu päälle.