Vuorottaisen navigoinnin käyttäminen (korkealuokkainen navigointi)

Vuorottaisen navigoinnin käyttäminen (korkealuokkainen navigointi)

• Jotta voisit käyttää vuorottaista navigointia, Sijainnit-lähteissä oleva Käytä GPS-satelliitteja-valinta täytyy valita.
  • Tarkista, onko sinulla vuorottainen käyttämäsi maan tai alueen navigointi. Saadaksesi selville, onko puhelimella maan tai alueen vuorottainen navigointi, katso Locations-palvelujen hallinta.

Locations-sovelluksen käyttäminen kohteeseen navigoimiseen

1. Hae kohdasta Locations kohde, johon haluat mennä.
    Vihje: Onko footprintit tallennettu? Voit asettaa myös footprintin kohteeksesi. Mene vain Footprintit-välilehdelle ja valitse sen jälkeen footprint.
  2. Napauta Premium-navigointi.

Navigoidessasi napauttaa näyttöruutua nähdäksesi, mitä muita valintoja on saatavilla.

Navigonnin asetusten asettaminen

Valitse, kuinka haluat Locations-toiminnon kartoittavan reittisi. Voit neuvoa Locations-toimintoa välttämään moottoriteitä tai maksullisia teitä, näyttämään kaistatietoja, valitsemaan reittiasetuksesi ym.
  1. Käyttäessäsi vuorottaista navigointia napauta näyttöruutua.
  2. Napauta Lisää > Asetukset > Navigaattori.
  3. Aseta asetuksesi valitsemalla kohdan tai napauttamalla sitä.

Nopeuden ja nopeudenvalvontakameran hälytysten laittaminen pois päältä

Jos sinulla on nopeudenvalvontakamera-palvelu, voit valita sen väliaikaisen päältä pois ottamisen.

1. Käyttäessäsi vuorottaista navigointia napauta näyttöruutua.
  2. Napauta Lisää > Asetukset > Varoitukset.
  3. Tyhjennä Nopeusvaroitus ja Valvontakameran varoitus-valintaruudut.

Puheluun vastaaminen navigointia käytettäessä

Kun puhelu saapuu, koko kartta työntyy hieman ylöspäin, jotta näet saapuvan puhelun ja voit vastata siihen. Älä välitä, voit edelleen käyttää navigointia, sillä varmistimme, että puhelu-näyttöruutu vie mahdollisimman vähän tilaa ruudun alaosassa.