Suosikkipaikkojen tallentaminen footprinteiksi
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Suosikkipaikkojen tallentaminen footprinteiksi

Footprint koostuu sellaisen sijainnin valokuvasta kuin ravintola, nähtävyyksien kohde jne., joka on tallennettu yhdessä tarkan GPS-sijainnin ja muiden siihen sijaintiin liittyvien tietojen kanssa, kuten katuosoite ja puhelinnumero.

Kun seuraavan kerran haluat käydä samassa paikassa, avaa vain footprint. Voit sen jälkeen valita puhelinnumeron tai näyttää sijainnin kartalta.

Sijainnin lisääminen footprintiksi

1. Hae kohdasta Locations kohde, johon haluat mennä.
  2. Napauta Tallenna jalanjälkiin.
  3. Voit:
    • Napauta ottaaksesi kuvan ja lisää se valokuvaksi footprintille.
    • Napauta hienosäätääksesi footprintin sijaintia kartalla.
    • Napauta kuvaa footprintin nimen, luokan tai osoitteen vaihtamiseksi, mene puhelimeen tai websivulle, lisää äänimuistio yms.
  4. Napauta Valmis.

Footprintin asettaminen kotisi sijainniksi

Tallenna kotiosoitteesi footprintiksi helpottaaksesi sen asettamisesta kohteeksesi.

1. Ollessasi kotisi sijainnissa, avaa Locations ja mene sen jälkeen Jalanjäljet-välilehdelle.
  2. Napauta Tallenna jalanjälkiin.
    Huomautus: Näytetyn osoitteen tulisi olla nykyinen sijaintisi. Jos se ei näytä kotiosoitettasi, paina MENU ja napauta sitten Oma sijainti.
  3. Napauta Valmis.
  4. Napauta Oma koti, valitse kotiosoitteesi luettelosta ja napauta sen jälkeen Valmis.
Vihje: Aina kun vaihdat kotiosoitetta napauta .

Käynti footprintissä uudestaan

1. Napauta Jalanjäljet-välilehdeltä luokkaa.
  2. Napauta footprintiä, jossa haluat käydä uudestaan.
  3. Napauta tietokenttiä saadaksesi reittiohjeita, jakaaksesi footprintin, soittaaksesi tallennettuun puhelinnumeroon ja lisää.

Footprintin muokkaaminen tai poistaminen

1. Napauta Jalanjäljet-välilehdeltä luokkaa.
  2. Paina ja pidä paikallaan footprintiä, jota haluat muokata tai jonka haluat poistaa.
  3. Napauta Valinnat-valikossa Muokkaa tai Poista .

Footprintiesi jakaminen

1. Luo footprint.
  2. Napauta Jalanjäljet-välilehdeltä footprint, jonka olet juuri luonut.
  3. Napauta Jaa ja valitse sen jälkeen, kuinka haluat jakaa footprintin.

Useiden footprintien poistaminen

1. Napauta Jalanjäljet-välilehdeltä luokkaa.
  2. Paina MENU ja napauta sitten Poista.
  3. Valitse footprintit, jotka haluat poistaa, ja napauta sitten Poista.

Footprintien vieminen

Ota varmuuskopio footprinteistä viemällä ne tallennuskortille. Voit myös avata vietyjä footprints-tiedostoja muissa sovelluksissa, kuten tietokoneen Google Earth.
  1. Napauta Jalanjäljet-välilehdeltä luokkaa.
  2. Paina MENU ja napauta sitten Vie.
    Vihje: Paina MENU ja napauta sitten Valitse kaikki pois poistaaksesi kaikkien footprintien valinnat.
Viedyt footprintit tallennetaan .kmz-tiedostoiksi tallennuskortillasi olevaan Footprintit-kansioon. Jos viet useita footprintejä samalla kertaa, ne tallennetaan yhdessä .kmz-tiedostossa.

Footprintien tuominen

Tuo footprintit, joista viimeksi otit varmuuskopion, takaisin puhelimellasi olevalle tallennuskortille. Voit myös tuoda .kmz-tiedostoja, jotka tallensit muissa sovelluksissa, tai käyttää valokuvaa footprintinä.
  1. Paina Jalanjäljet-välilehdeltä MENU ja napauta sen jälkeen Tuo.
  2. Tee joku seuraavista:
    • Tuodaksesi tallennetun footprintin tai muun .kmz-tiedoston tallennuskortilta napauta Jalanjäljen tiedot ja napauta sen jälkeen tiedostoa, jonka haluat tuoda. Jos puhelimellasi oleva footprint on sama kuin se, jonka haluat tuoda, sinulta kysytään, haluatko kirjoittaa sen päälle.
    • Tuodaksesi valokuvan napauta Valokuvat navigoi sen valokuvan luo, jonka haluat tuoda, ja napauta sen jälkeen valokuvaa. Voit sitten lisätä Footprintien tietoja kuten sijainti ja luokka.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-desire-z