Kiinnostavan paikan hakeminen
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Kiinnostavan paikan hakeminen

Voit hakea käyttäen laitoksen, kadun tai kaupungin nimeä. Kun annat haettavan paikan, ehdotetut osumat tietokannasta, footprintit ja viimeksi haetut kohdat tulevat näkyviin.
  1. Napauta Alkunäyttö-näyttöruudusta > Locations.
  2. Paina HAE-painiketta.
  3. Syötä hakuruutuun paikka, jota haluat etsiä. Täsmäävät laitokset näytetään lajiteltuna sen perusteella, minkä etäisyyden päässä ne ovat nykyisestä sijainnistasi.
  4. Jos et näe etsimääsi, jatka merkkien antamista rajataksesi hakua.
    Vihje:
    • Haku suoritetaan nykyisestä maastasi. Jos haluat suorittaa haun eri maasta puhelimellasi, napauta Nykyinen hakualue.
    • Napauta , jos et näe ehdotuksia tai jos et näe etsimääsi paikkaa luettelossa.
  5. Napauta laitosta saadaksesi reittiohjeita, soita niihin, lisää footprintiksi ja lisää.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-desire-z