Sijaintisi ja ympärillä olevien paikkojen löytäminen
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Sijaintisi ja ympärillä olevien paikkojen löytäminen

1. Napauta Alkunäyttö-näyttöruudusta > Locations. Näet nykyisen sijaintisi suoraan välilehden nimen alla.
  2. Paina MENU ja napauta sitten Oma sijainti päivittääksesi nykyisen sijaintisi tai napauta Kartta näyttääksesi nykyisen sijaintisi kartalta.
  3. Valitse luokka, josta olet kiinnostunut nähdäksesi lähellä olevat paikat. Paikat on luetteloitu sen perusteella, minkä etäisyyden päässä ne ovat nykyisestä sijainnistasi.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-desire-z