Median jakaminen kotiverkossa

Valokuvien, videoiden ja musiikin jakaminen suuremmalle kaveripiirille on helppoa kotiverkossa. Kytke vain puhelin verkkoon ja esitä heti otetut kuvat ja videot suuresta TV:stä tai käynnistä tallennetut suosikkimusiikkiraidat hi-fi-kaiuttimista — kaikki — DLNA:n välityksellä. Lisätietoja DLNA sta saat osoitteesta www.dlna.org.
Ennen median jakamista verkon välityksellä:
  • Kytke puhelimesi verkkoon Wi-Fin välityksellä. Katso Internet-luvusta, kuinka se kytketään Wi-Fi-verkkoon.
  • Kytke TV tai kaiuttimet verkkoon. Katso dokumentaatiosta, joka tuli TV:n tai kaiuttimien mukana, kuinka se tapahtuu.
  1. Avaa Galleria tai Musiikki-sovellus.
  2. Hae media, jonka haluat jakaa ja napauta sitä.
  3. Katsoessasi valokuvaa tai toistaessasi videota tai musiikkia paina MENU ja napauta sitten Valitse toistin.
  4. Valitse laite verkosta, jossa haluat median toistettavan.
  5. Ollessasi kytkettynä toiseen laitteeseen puhelin avaa Ohjain-näytön, jossa voit napauttaa:
    Ohjaimet Vastaanottaja
    Toista media toisessa laitteessa.
    Pysäytä musiikin tai videon toisto.
    Toista edellinen valokuva tai musiikkiraita.
    Toista seuraava valokuva tai musiikkiraita.
    Sekoita musiikin toistoluettelo.
    Valitse valokuvien tai musiikkiraitojen toistotila.
    Näytä käytettävissä oleva media, jonka voit jakaa.
    Katso median tiedot, kuten tiedoston nimi, kappaleen nimi ja kesto.
    Yhdistä verkossa olevaan toiseen valokuva-/videolaitteeseen.
    Yhdistä verkossa olevaan toiseen musiikkisoittimeen.
    Säädä toisessa laitteessa soitettavan videon tai musiikin äänenvoimakkuus. Voit myös säätää äänenvoimakkuutta vetämällä äänenvoimakkuuden liukusäädintä.
    Irrota puhelin toisesta laitteesta ja lopeta median jakaminen.
    Huomautus:
    • Toistaessasi mediaa toisessa laitteessa voit painaa EDELLINEN-painiketta ja tehdä puhelimessa jotakin muuta. Ohjain-näyttöön palataan avaamalla ilmoituspaneeli liu'uttaen ja napauttamalla laitetta, johon on kytkeydytty.
    • Siihen saakka, kunnes katkaiset puhelinyhteyden muusta laitteesta, toista Galleria tai Musiikki-sovelluksesta avaamaasi mediaa jaetaan toisessa laitteessa.